De aanvraag is succesvol verstuurd

See think do care

Het See Think Do Care model is een apart model dat kan worden toegepast bij het opzetten van een contentstrategie. Het model werd ontwikkeld door Google’s Avinash Kaushik. Zijn doel was om een marketingmodel te ontwikkelen dat werkt in de altijd veranderende online marketingwereld. Want hoe zorg je ervoor dat je contentstrategie relevant blijft?

Waarom je als merk See Think Do Care wil inzetten

Het See Think Do Care model is een model dat stilstaat bij de verschillende fasen van de customer journey. Per fase denk je na over hoe je jouw merk onder de aandacht krijgt bij je doelgroep en hoe de consument met je content kan bereiken. Je bepaalt per fase welke content het meest relevant is voor je consument en zorgt er zo voor dat de content van je merk op elk moment in het aankoopproces aansluit.

Vooral in de oriëntatiefase liggen er veel kansen, want hoe zorg je ervoor dat de consument in aanraking komt met je merk?

Esmée, Social Media & Marketing Brandfighters

Kansen voor content

Een belangrijk onderdeel van het See Think Do Care model is branding. Vooral in de oriëntatiefase, want hoe zorg je ervoor dat de consument in aanraking komt met je merk en dat je deze ook echt overtuigt om voor jou te gaan. Hier liggen qua content ontzettend veel kansen. Meer weten over de verschillende fasen? Lees dan onze blog over het See Think Do Care Model.

See Think Do Care bij Brandfighters

Brandfighters is expert als het gaat om het opzetten van een contenstrategie. We ondersteunen je graag bij opzetten van een contentstrategie aan de hand van het See Think Do Care model. Of ben je op zoek naar passende content? Samen kunnen we jouw merk online laten opvallen en laten groeien. Dit doen we o.a. met een creatieve workshop. Die wij als basis gebruiken bij het opzetten van je contentstrategie. Resultaat is vanzelfsprekend. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

Wij maken ook

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing