De aanvraag is succesvol verstuurd

Social ads

Adverteren op Twitter, Facebook, Instagram of Spotify. Ben jij als merk al voldoende zichtbaar? En val je voldoende op?  Via Social advertising zorgen wij ervoor dat jouw merk online meer aandacht krijgen.

We geven een boost aan jouw campagne of aan andere marketingactiviteiten. Hiervoor stellen we duidelijke KPI’s op. Denk aan het vergroten van het aantal fans, het verhogen van conversies of het generen van meer naamsbekendheid. 

Banner social ads

Clicks, conversie en bereik. We denken graag met je mee hoe jij optimale resultaten kunt behalen.

Fleur, Digital Campaign Producer Brandfighters

Organisch bereik

De realiteit op social media is dat je, in tegenstelling met eerdere tijden, erg weinig organisch bereik hebt. Het is nog steeds een veelgehoord misverstand dat je fans moet zien te krijgen, terwijl daar veel inspanning in gaat zitten en je slechts enkele procenten organische bereikt.

Het heeft daarom weinig zin om posts te plaatsen zonder er iets van mediabudget achter te zetten. Het voordeel is wel dat je zonder al te veel budget een flink bereik kan genieten online. Mits je het goed getarget. En daar weten wij alles van. Waar kunnen wij je mee van dienst zijn? 

HEMA

Hema is een geliefd merk bij velen. Gewone dingen bijzonder maken, dat doen ze al meer dan 85 jaar. 

Omdat ze geloven in het plezier van kleine dingen. Dit plezierige gevoel vertaalde Brandfighters door naar het Facebook kanaal van Hema.  

9.571
2.438
Bekijk de case

Wij maken ook

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing