De aanvraag is succesvol verstuurd

Content workshop

Als merk maak je graag content die bij je past en die goed bij je doelgroep scoort. Content die niet bij je merk past, wordt vaak niet aangenomen door je doelgroep. Het is daarom steeds belangrijker om na te denken over jouw content en hoe je de contentstrategie toepast in je (online)marketing. Wat wil je bereiken met je content? Wat wil je uitstralen? En wat wil je dat je doelgroep met deze content of na het zien van je content doet? Een contentworkshop geeft antwoord op deze vragen.

Wat je als merk hebt aan een contentworkshop

Met een contentworkshop kan je heel gemakkelijk je merk, wensen en doelen in beeld brengen. Tijdens de workshop ga je dieper in op je merk en op zoek naar je identiteit. Door uit te zoeken waar je merk voor staat, maak je namelijk gemakkelijker content die bij je merk aansluit. Ook kom je er tijdens de contentworkshop achter welke content bij je doelgroep aansluit en welke content juist niet. Zo bespreken we verschillende contentformats en leggen we dilemma's aan je voor. Deze geven ons een beeld van de huidige communicatie van je merk, maar geven ons ook de informatie die we nodig hebben bij het ontwikkelen van een nieuwe contentstrategie. Zo zorgen we ervoor dat je toekomstige communicatie consistent is, maar ook dat de content die je creëert zowel bij je merk en als je doelgroep past. 

Tijdens de workshop ga je dieper in op je merk en op zoek naar je identiteit. Door uit te zoeken waar je merk voor staat, maak je namelijk gemakkelijker content die bij je merk aansluit.

Esmée, Social Media & Marketing Brandfighters

Social Playbook

Alle relevante informatie uit de contentworkshop gebruiken we bij het maken van een creatieve doorvertaling. Dit verwerken we in het Social Playbook. Het Social Playbook is een tool waarmee we meer sturing geven aan alle content uitingen, zowel online als offline. Met als doel een duidelijke en herkenbare rode draad te creëren in alle uitingen.

Contentworkshops bij Brandfighters

Brandfighters is expert in het houden van contentworkshops. Wij gaan samen aan de slag om erachter te komen wat aansluit bij jouw merk en hoe we deze content kunnen inzetten in je marketing. We kijken tijdens de workshop op strategisch niveau naar je online communicatie en ontwikkelen een onlinestrategie. We maken een Social Playbook van jouw resultaten van de contentworkshop en kunnen je tevens aan de hand van dit playbook ondersteunen bij het maken van de content. Als merk kan je namelijk contentopdrachten uitzetten bij Brandfighters. Dat kan via de community van Brandfighters en bij het bureau van Brandfighters zelf. 

Meer weten over onze workshops of ons Playbook? Mail ons, vinden we leuk.

Wij maken ook

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing