De aanvraag is succesvol verstuurd

Copywriter nodig?

Brandfighters heeft de beste copywriters

Brandfighters werkt met meer dan 2.478 getalenteerde creatieven, waaronder een flink aantal copywriters. Heb je een copywriter nodig, of ben je zelf een copywriter? Welkom bij Brandfighters. Brandfighters is hét platform voor creatieven. Wij verbinden opdrachtgevers en creatieven met elkaar en zorgen dat er te gekke opdrachten worden gerealiseerd.

Opdrachten voor copywriters

Hoe vind je als copywriter toffe klussen? Simpel! Schrijf je in op Brandfighters en doe mee aan wedstrijden voor bekende merken. Grote en minder grote merken plaatsen opdrachten bij Brandfighters. Grote kans dat jij binnenkort aan de slag gaat voor klanten waar je tot voor kort alleen van kon dromen!

Doe mee met opdrachten

Zoek je een copywriter?

Social content is niet meer weg te denken in de huidige (online) marketingmix. Maar waar vind je een goede copywriter en hoe weet je dat je ook daadwerkelijk te gekke designs krijgt opgeleverd? Brandfighters heeft een grote database met diverse copywriters. Short copy, long copy, sterke one-liners en social copy, onze copywriters zijn zeer divers. Onze creatieve community bevat diverse copywriters, waaronder ZZP'ers, freelancers en starters.

Zet een opdracht uit

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing