De aanvraag is succesvol verstuurd

Freelance copywriter Amsterdam

Zoek jij een freelance copywriter in Amsterdam?

Brandfighters werkt met meer dan 500 creatieven, waaronder een flink aantal freelance copywriters. Heb je een copywriter nodig, of ben je zelf een freelance copywriter? Dan zit je hier goed! Brandfighters is hét platform voor creatieven. Wij verbinden opdrachtgevers en creatieven met elkaar en zorgen dat er te gekke opdrachten worden gerealiseerd.

Wil jij werk als freelance copywriter in Amsterdam?

Schrijf je dan vandaag nog in op Brandfighters, want wij zijn hét platform voor de creatieve sector. Je vindt bij ons wekelijks nieuwe opdrachten, ook voor design editors. Als geregistreerd copywriter kan je je werk insturen en wie weet kiest de opdrachtgever voor jouw design! Zo bouw je makkelijk en snel aan een mooi portfolio en werk je voor merken waar je normaal gesproken niet zo 1-2-3 voor aan de slag zou kunnen.

Doe mee met opdrachten

Wil je een copywriter in Amsterdam inhuren?

Hoe vind je een copywriter dat past bij jouw merk past? Je kan natuurlijk een aantal copywriter laten pitchen, maar wat nu als er tientallen copywriters zouden reageren via ons platform? Lanceer jouw opdracht en pik die ideale copywriter eruit. Laat je inspireren door het werk van bureaus en andere specialisten. Je zult versteld staan van de hoeveelheid creativiteit die je via ons platform binnenkrijgt.

Zet een opdracht uit

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing