De aanvraag is succesvol verstuurd

Copywriter inhuren?

De beste copywriters inhuren!

Brandfighters werkt met meer dan 7000 creatieven, waaronder een flink aantal copywriters. Heb je een copywriter nodig, of ben je zelf een copywriter? Dan zit je hier goed! Brandfighters is hét platform voor creatieven. Wij verbinden opdrachtgevers en creatieven met elkaar en zorgen dat er te gekke opdrachten worden gerealiseerd.

Wil jij werk als copywriter?

Hoe vind je als copywriter toffe klussen? Simpel! Schrijf je in op Brandfighters en doe mee aan wedstrijden voor bekende merken. Grote en minder grote merken plaatsen opdrachten bij Brandfighters. Grote kans dat jij binnenkort aan de slag gaat voor klanten waar je tot voor kort alleen van kon dromen!

Doe mee met opdrachten

Wil je een copywriter inhuren?

Hoe vind je een copywriter dat past bij jouw merk past? Je kan natuurlijk een aantal copywriter laten pitchen, maar wat nu als er tientallen copywriters zouden reageren via ons platform? Lanceer jouw opdracht en pik die ideale copywriter eruit. Laat je inspireren door het werk van bureaus en andere specialisten. Je zult versteld staan van de hoeveelheid creativiteit die je via ons platform binnenkrijgt.

Zet een opdracht uit

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing