De aanvraag is succesvol verstuurd

Freelance designer

Freelance designers kunnen hier terecht.

Brandfighters werkt met meer dan 7000 creatieven, waaronder een flink aantal freelance designers. Heb je een designer nodig, of ben je zelf een designer? Dan zit je hier goed! Brandfighters is hét platform voor creatieven. Wij verbinden opdrachtgevers en creatieven met elkaar en zorgen dat er te gekke opdrachten worden gerealiseerd.

Ben je designer en ZZP'er? Wij hebben werk.

Hoe vind je als designer toffe klussen? Simpel! Schrijf je in op Brandfighters en doe mee aan design wedstrijden voor bekende merken. Grote en minder grote merken plaatsen opdrachten bij Brandfighters. Grote kans dat jij binnenkort als designer aan de slag gaat voor klanten waar je tot voor kort alleen van kon dromen!

Doe mee met opdrachten

Jij hebt een freelance designer nodig.

Designs ontwerpen zijn niet meer weg te denken in de huidige (online) marketingmix. Maar waar vind je een goede design bureau en hoe weet je dat je ook daadwerkelijk te gekke designs krijgt opgeleverd? Schrijf een opdracht op Brandfighters uit en ontvang meerdere ontwerpen van verschillende design bureaus. Dat kunnen gerenommeerde bureaus zijn, ZZP'ers en studenten. Allemaal willen ze voor jouw merk het beste ontwerp maken. Zeg ons wat je nodig hebt en wij zorgen voor de match.

Zet een opdracht uit

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing