De aanvraag is succesvol verstuurd

Designer inhuren?

De beste designers kun je hier inhuren!

Je wil een designer inhuren. Maar hoe vind je nou precies de designer die bij jouw merk past? Via Brandfighters natuurlijk! Wij verbinden de beste design bureaus met jouw merk door opdrachten uit te schrijven. Je ontvangt werk van verschillende designers door heel Nederland en vindt zodoende makkelijk en snel de designer die jouw merk begrijpt!

Wil je een designer inhuren?

Schrijf een opdracht uit en vind dé designer die past bij jouw merk. Jouw opdracht belandt linea recta in de mailbox van de designers. Dat kunnen kleine en middelgrote bureaus zijn, maar ook zelfstandige designers en zelfs studenten. Zij reageren op jouw opdracht met hun beste werk. Jij betaalt voor het werk dat je aanspreekt en krijgt zodoende het ontwerp waarnaar je zocht!

Zet een opdracht uit

Oneindig veel opdrachten voor designers.

Werk jij bij een design en of reclame bureau en wil je graag meepitchen op te gekke opdrachten voor bekende merken? Schrijf je dan vandaag nog in op Brandfighters. Met 7000 creatieven en wekelijkse opdrachten van bekende merken zijn wij hét platform voor creatief Nederland. Als geregistreerd design bureau kan je reageren op te gekke opdrachten. En wie weet werk jij binnenkort voor merken waar je tot voor kort slechts van kon dromen!

Doe mee met opdrachten

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing