De aanvraag is succesvol verstuurd

CREATIVE POWER

WERK VOOR TOPMERKEN

Meld je aan!
Word Fighter

Brandfighters is een platform van en voor creatieve thinkers en makers. Bij ons krijg jij volledige vrijheid om te werken aan briefings en creatieve opdrachten wanneer het jou uitkomt. Werk mee aan concept, video, design en nog veel meer andere creatieve klussen. 

We werken met o.a: 

  • Art Directors
  • Strategen
  • Video Partijen
  • Social Designers
  • Animatoren
  • Creatives
25 + merken
900 + creatives
Netwerkborrels

Wij werken samen met

Aanmelden snippet
Aanmelden
Overtuig ons waarom jij onderdeel moet worden van onze community. Hoe meer we van jou weten, hoe eerder je toegang krijgt. Tijdens het aanmelden zullen we je om een linkje naar je portfolio vragen. Heb je dit nog niet, maar ben je wel ontzettend goed? Maak er dan een gratis aan op bijvoorbeeld Tumblr of Wix.com
Evaluatie snippet
Screening
Per week krijgen we gemiddeld 35 aanmeldingen binnen. Onze creatieve directie beoordeelt je portfolio en je skills en bepaalt zo of je onderdeel wordt van onze community. Toegelaten? Je krijgt direct toegang tot het platform of je ontvangt een invite voor een kennismakingsgesprek op kantoor.
Aan het werk snippet
Aan de slag
Na de screening vragen we je zoveel mogelijk gegevens in te vullen. We hebben namelijk diverse freelance klussen waarvoor we jouw creativiteit kunnen gebruiken. Vul daarom alles zo goed mogelijk in: hoe meer we van jou weten, hoe eerder we je aan een opdracht kunnen matchen. Op het platform kan je zelf proactief aan de slag met content opdrachten, pitches en videoklussen.
Netwerken snippet
Netwerken
We zijn dol op creatieve community. Daarom organiseren we events om jullie, maar ook onszelf constant te blijven inspireren. We geven workshops, live briefings en inspiratiesessies. En je bent altijd welkom op onze maandelijkse vrijdagmiddag borrel. Jouw kans om te netwerken en te groeien! Hou onze agenda goed in de gaten.

Art Director Yvette

Yvette vertelt hoe ze bij Brandfighters terecht is gekomen, waar ze haal inspiratie vandaan haalt en hoe meedoen aan de opdrachten van Brandfighters haar helpt om haar portfolio aan te vullen.

Lees haar blog

Video met een verhaal

Michael is freelance filmmaker en storyteller en onderdeel van onze community. Zo ging hij o.a. aan de slag met DELA en Interpolis. Maar hij doet nog veel meer. 

Lees meer
Word fighter

Meld je aan

Word onderdeel van onze community, meld je aan en krijg toegang tot onze  design challenges, pitches en freelance klussen. 

  • Toegang tot opdrachten
  • Pro-actief je ideeën pitchen
Meld je aan!