De aanvraag is succesvol verstuurd

Grafisch vormgevers

Grafisch vormgevers en designers

Je bent op zoek naar een grafisch vormgever of naar een designer. Maar hoe vind je nou precies die grafische vormgever of ZZP'er die precies voldoet aan jouw verwachtingen? Ontdek Brandfighters en kom in contact met de allerbeste designers en freelance grafische vormgevers. Binnen een klik geven wij merken toegang tot een online creatieve afdeling waar ze met een klik, direct toegang hebben tot de meest briljante creatieve breinen.

Heb je een grafisch ontwerper of designer nodig?

Zet een pdracht uit op ons creatieve platform en vind dé grafisch ontwerper of designer die past bij jouw merk. Jouw opdracht belandt linea recta in de mailbox van de beste ontwerpers van Nederland. Dat kunnen kleine en middelgrote bureaus zijn, maar ook freelance grafisch ontwerpers en zelfs studenten.

Onze grafische vormgevers en designers zijn verantwoordelijk voor de uitwerking van inspirerende, mooie, grappige en interactieve ideeën die jij als merk bedenkt. Onze grafische vormgevers en designers hebben een perfecte beheersing van Adobe Illustrator, Photoshop en andere paketten.

Zet een opdracht uit

Aan je portfolio werken?

Ben jij grafisch ontwerper of designer en wil je graag meepitchen op te gekke opdrachten voor bekende merken? Schrijf je dan vandaag nog in op Brandfighters. Met 2.674 creatieven en wekelijkse opdrachten van bekende merken zijn wij hét platform voor creatief Nederland. Als grafisch ontwerper of designer kan je direct aan de slag gaan voor diverse merken. Of je nou een opleiding volgt, of aan je portfolio wilt werken, bij Brandfighters kan je direct aan de slag voor (inter)nationale merken.

Doe mee met opdrachten

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing