De aanvraag is succesvol verstuurd

Grafisch ontwerper inhuren

Grafisch ontwerper nodig?

Wij ontsluiten de creatieve sector voor je. Jij zoekt een goede grafisch ontwerper voor jouw merk, wij hebben ruim 7000 geregistreerde creatieven. Onder hen ook de beste grafisch ontwerpers. Zij werken aan opdrachten die door merken worden gelanceerd. Zo krijgen merken een veelheid aan prachtontwerpen en de grafisch ontwerpers de kans om hun kunnen te tonen!

Werk jij als grafisch ontwerper?

Schrijf je dan vandaag nog in op Brandfighters, want wij zijn hét platform voor de creatieve sector. Je vindt bij ons wekelijks nieuwe opdrachten, ook op het gebied van grafisch ontwerp. Als geregistreerde freelance grafisch ontwerper kan je je werk insturen en wie weet kiest de opdrachtgever voor jouw ontwerp! Zo bouw je makkelijk en snel aan een mooi portfolio en werk je voor merken waar je normaal gesproken niet zo 1-2-3 voor aan de slag zou kunnen.

Doe mee met opdrachten

Wil je een grafisch ontwerper nodig?

Hoe vind je een freelance grafisch ontwerp die bij jouw merk past? Je kan natuurlijk een aantal freelancers laten pitchen, maar wat nu als er tientallen freelancers zouden reageren via ons platform? Lanceer jouw opdracht en pik die ideale freelance grafisch ontwerper eruit. Laat je inspireren door het werk van bureaus en andere specialisten. Je zult versteld staan van de hoeveelheid creativiteit die je via ons platform binnenkrijgt.

Zet een opdracht uit

Wat past het beste bij jou?

powerhouse
powerhouse

Creative powerhouse

Wij staan voor je klaar

  • 500 Fighters
  • 10 concepten per dag
Drop je briefing Over Ons