De aanvraag is succesvol verstuurd

Grafisch ontwerp opdracht

Zoek je grafisch ontwerp opdrachten?

Brandfighters werkt met meer dan 7000 creatieven, waaronder een flink aantal grafisch ontwerpers. Ben je op zoek naar een grafisch ontwerper of ben je zelf een grafisch ontwerper? Dan zit je hier goed! Brandfighters is hét platform voor creatieven. Wij verbinden opdrachtgevers en creatieven met elkaar en zorgen dat er te gekke opdrachten worden gerealiseerd.

Grafisch ontwerper nodig?

Grafisch ontwerpen zijn niet meer weg te denken in de huidige (online) marketingmix. Maar waar vind je een goede grafisch ontwerper en hoe weet je dat je ook daadwerkelijk te gekke ontwerpen krijgt opgeleverd? Schrijf een opdracht op Brandfighters uit en ontvang meerdere ontwerpen van verschillende grafisch ontwerpers. Dat kunnen gerenommeerde bureaus zijn, ZZP'ers en studenten. Allemaal willen ze voor jouw merk het beste ontwerp maken.

Zet een opdracht uit

Grafisch ontwerp opdrachten

Hoe vind je als grafisch ontwerper toffe klussen? Simpel! Schrijf je in op Brandfighters en doe mee aan grafisch ontwerp wedstrijden voor bekende merken. Grote en minder grote merken plaatsen opdrachten op onze site en specialisten zoals jij kunnen daaraan meedoen. Grote kans dat jij binnenkort als grafisch ontwerper aan de slag gaat voor klanten waar je tot voor kort alleen van kon dromen!

Doe mee met opdrachten

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing