De aanvraag is succesvol verstuurd

OVER ONS

Wij zijn specialist op het gebied van:

Wij bij Brandfighters gebruiken ons eigen unieke model. Een model dat je niet snel zult tegenkomen, maar waar je als merk wel behoefte aan hebt

Door de continue ontwikkelingen online en de toenemende mediaconsumptie snappen wij dat je merkbehoefte en doelstellingen constant veranderen. Wij denken graag met je mee hoe je in deze razendsnelle wereld kunt opvallen en hoe je niet alleen je doelgroep bereikt, maar ook activeert. Hoe? Met creative power. Wij geloven dat je met creativiteit impact kunt maken en je kunt onderscheiden. 


Over ons visual

Over onze community

Brandfighters biedt ieder merk toegang tot ons platform. Met een klik krijg jij toegang tot meer dan 900 multidisciplinaire creatieven. Jong en gevestigd talent, gematched aan jouw merk, gaat in een gepersonaliseerde omgeving proactief aan de slag om de allerbeste ideeën en content te generen. Voor elke briefing, of je nu een geïntegreerde campagne, video of concept nodig hebt: ons platform biedt jou de creative power die je zoekt. 

Wij werken samen met

Ons team
Oskar

Oskar is oprichter van Brandfighters en zorgt ervoor dat Brandfighters een goed geoliede machine is. Interesse in partnerships?

06-25 01 49 71
Oskar Bolhuis CEO Brandfighters
Emma

Emma regelt alles tot in de puntjes. Dedicated om het allerbeste uit -video- producties te halen. Videoproducer met oog voor detail nodig? Bel Emma!

06-14 44 92 44
Emma Laarman Social Business Manager
Floor foto

Floor is het gezicht richting al onze Fighters. Voor iedere klus weet zij de perfecte match te maken. Precies wat je nodig hebt!

06-43 83 05 69
Floor de Jager Content Manager
Joelle

Down-to-earth, probleemoplossend en een scherp oog voor detail. Joëlle haar passie ligt bij ons creatieve platform. Door haar nieuwsgierigheid en creativiteit gaat ze altijd voor allerbeste output.

020 - 23 45 23 69
Joelle Vastwijk Platform Manager
Daan

Junior Manager van coolness. Toegewijd om het allerbeste uit het Brandfighters platform en projecten naar boven te halen!

020 - 23 45 23 69
Daan Hulsmann Jr. Content Manager
fleur

Fleur is onze content & digital specialist. Ze is toegewijd om het beste uit jouw merk te halen. Op zoek naar creatieve en effectieve content? Bel Fleur!

06 - 22 34 23 57
Fleur van der Eijk Digital Campaign Producer
Versterk ons team

Versterk ons team

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team kunnen versterken.

Staat jouw vacature er niet tussen? No worries. Stuur een open sollicitatie naar en overtuig ons van je talent.