De aanvraag is succesvol verstuurd

OVER ONS

Wij zijn specialist op het gebied van:

Wij bij Brandfighters gebruiken ons eigen unieke model. Een model dat je niet snel zult tegenkomen, maar waar je als merk wel behoefte aan hebt

Door de continue ontwikkelingen online en de toenemende mediaconsumptie snappen wij dat je merkbehoefte en doelstellingen constant veranderen. Wij denken graag met je mee hoe je in deze razendsnelle wereld kunt opvallen en hoe je niet alleen je doelgroep bereikt, maar ook activeert. Hoe? Met creative power. Wij geloven dat je met creativiteit impact kunt maken en je kunt onderscheiden. 


Over ons visual

Over onze community

Brandfighters biedt ieder merk toegang tot ons platform. Met een klik krijg jij toegang tot meer dan 900 multidisciplinaire creatieven. Jong en gevestigd talent, gematched aan jouw merk, gaat in een gepersonaliseerde omgeving proactief aan de slag om de allerbeste ideeën en content te generen. Voor elke briefing, of je nu een geïntegreerde campagne, video of concept nodig hebt: ons platform biedt jou de creative power die je zoekt. 

Wij werken samen met

Ons team
Oskar

Oskar is oprichter van Brandfighters en zorgt ervoor dat Brandfighters een goed geoliede machine is. Interesse in partnerships?

06-25 01 49 71
Oskar Bolhuis CEO Brandfighters
Emma

Emma regelt alles tot in de puntjes. Dedicated om het allerbeste uit -video- producties te halen. Videoproducer met oog voor detail nodig? Bel Emma!

06-14 44 92 44
Emma Laarman Creative Campaign Producer
Daan

Junior Manager van coolness. Toegewijd om het allerbeste uit het Brandfighters platform en projecten naar boven te halen!

020 308 0395
Daan Hulsmann Jr. Content Manager
fleur

Fleur is onze content & digital specialist. Ze is toegewijd om het beste uit jouw merk te halen. Op zoek naar creatieve en effectieve content? Bel Fleur!

06 - 22 34 23 57
Fleur van der Eijk Digital Campaign Producer
Foto Esmée vierkant

Esmée focust zich op de content van Brandfighters. Nieuwsbrieven, interviews, blogs en inspiratie artikelen: Esmée zorgt ervoor dat je alle in's & out's op onze kanalen terugleest!

020 -308 0395
Esmée ter Steege Social media & marketing
Foto sten

Sten ontwerpt graag visuele kunstwerkjes en bedenkt (flauwe) woordgrappen. Verslaafd aan reclame en social media, dus bij Brandfighters helemaal op z’n plek!

020 -308 0395
Sten Senders Jr. Art Director
David

Als freelance content creative zit David boven op sterke copy, mooi geshopte beelden en een goede grap. Zowel statisch als geanimeerd.

020 - 308 0395
David Freelance content creative
Versterk ons team

Versterk ons team

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team kunnen versterken.

Staat jouw vacature er niet tussen? No worries. Stuur een open sollicitatie naar en overtuig ons van je talent.