De aanvraag is succesvol verstuurd

OVER ONS

Wij helpen merken met het maken van:

Bij Brandfighters gebruiken we ons eigen unieke model. Een model dat je niet snel zult tegenkomen, maar waar je als merk wel behoefte aan hebt

Door de continue ontwikkelingen online en de toenemende mediaconsumptie snappen wij dat je merkbehoefte en doelstellingen constant veranderen. Wij denken graag met je mee hoe je in deze razendsnelle wereld kunt opvallen en hoe je niet alleen je doelgroep bereikt, maar ook activeert. Hoe? Met creative power. Wij geloven dat je met creativiteit impact kunt maken en je kunt onderscheiden. 


Over ons visual

Over onze community

Brandfighters biedt merken toegang tot een magisch platform. Met een klik krijg jij toegang tot meer dan 900 multidisciplinaire creatieven. Jong en gevestigd talent, gematched aan jouw merk, gaat in een gepersonaliseerde omgeving proactief aan de slag om de allerbeste ideeën en content te generen. Voor elke briefing, of je nu een geïntegreerde campagne, video of concept nodig hebt: ons platform biedt jou de creative power die je zoekt. 

Wij werken samen met

Ons team
Oskar

Oskar is oprichter van Brandfighters en zorgt ervoor dat Brandfighters een goed geoliede machine is. Interesse in partnerships?

06-25 01 49 71
Oskar Bolhuis Managing Director
marije team

Marije is onze digitaal sterk, creatief en heeft een scherpe pen door haar journalistieke achtergrond. Producties worden tot in de puntjes geregeld.

06 - 40 61 20 44
Marije Dijkstra Digital Campaign Producer
David

Als freelance content creative zit David boven op sterke copy, mooi geshopte beelden en een goede grap. Zowel statisch als geanimeerd.

020 - 308 0395
David Content creative
Daan

Als art-director zet Daan de gaafste concepten neer. Gotta love him!

020 - 308 0395
Daan van hulten Art-director
Rahma

Als creative producer blust Rahma elk brandje met een creatief sausje. Hoe ze dat doet? Dat is haar geheim!

020 - 308 0395
Rahma Marzak Creative Producer
Productlancering gif

Versterk ons team

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team kunnen versterken.

Staat jouw vacature er niet tussen? No worries. We zijn altijd geïnteresseerd in wat jij zou kunnen toevoegen. Stuur een open sollicitatie naar en overtuig ons van je talent.