De aanvraag is succesvol verstuurd

Een inspirerende Creative

JOUW_ONLINE_WERKPLEK.jpg


Brandfighters zoekt per direct een Creative voor ons team in Amsterdam. Schiet jij met bliksem? Ben jij iemand die in staat is creatieve concepten uit te werken tot smaakmakende resultaten? Een social native? Met een postieve mindset? Reageer dan nu!

Onze ideale Creative is iemand die aantoonbare werkervaring heeft in een soortgelijke functie en in het bezit van een sterk portfolio. Daarnaast werk je in samenwerking met het Brandfighters team aan projecten voor o.a. FBTO, Oxxio, KPN en Boursin. Van social content tot award winning campagne materiaal.

Solliciteren?

Zin om mooie dingen met ons te maken? We zoeken per direct een Creative, dus laat van je horen. Stuur ons je gegevens en een korte motivatie. Graag ontvangen we ook je portfolio. See you soon!

solliciteer@brandfighters.nl

Een kort begeleidend mailtje is fijn, een zware motivatiebrief is niet nodig. Het gaat om de aansluiting qua skills en werk en dat zien we snel genoeg. Je hoort van ons binnen een week en als je goed bent en we zien een match, word je uitgenodigd. Daarna kan het snel gaan. 

Andere vacatures