De aanvraag is succesvol verstuurd

Video Editor

De beste video editors vind je hier!

Brandfighters werkt met meer dan 2.475 creatieven, waaronder een flink aantal video editors. Heb je een video editor nodig, of ben je zelf een video editor? Dan zit je hier goed! Brandfighters is hét platform voor creatieven. Wij verbinden opdrachtgevers en creatieven met elkaar en zorgen ervoor dat we samen de allerbeste video's en campagnes neerzetten.

Video editors gezocht in Amsterdam

Hoe vind je als video editor toffe klussen? Simpel! Schrijf je in op Brandfighters en doe mee aan online video wedstrijden voor bekende merken. Heb je ervaring met de allernieuwste video technieken? Droom jij in 360 graden? Of heb je toevallig ervaring met virtual reality? Wij koppelen je graag aan de juiste opdracht.

Doe mee met opdrachten

Videoproductie nodig?

Video's zijn niet meer weg te denken in de huidige (online) marketingmix. Maar waar vind je een goede video editor en hoe weet je dat je ook daadwerkelijk een kwalitatief hoogstaande video krijgt opgeleverd? Zet een opdracht uit op het platform van Brandfighters uit en ontvang meerdere video concepten van verschillende film bureaus. Een sfeervolle videoproductie nodig? Of zoek je een online video met gevoel? Onze creatieven gaan direct voor je aan de slag.

Zet een opdracht uit

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing