De aanvraag is succesvol verstuurd

Video editing bureau

Heb je een video editing bureau nodig?

Brandfighters werkt met meer dan 7000 creatieven, waaronder een flink aantal video editors. Heb je een video editor nodig, of ben je zelf een video editor? Dan zit je hier goed! Brandfighters is hét platform voor creatieven. Wij verbinden opdrachtgevers en creatieven met elkaar en zorgen dat er te gekke opdrachten worden gerealiseerd.

Opdrachten voor video editors in Amsterdam

Hoe vind je als video editor toffe klussen? Simpel! Schrijf je in op Brandfighters en doe mee aan video wedstrijden voor bekende merken. Grote en minder grote merken plaatsen opdrachten bij Brandfighters. Grote kans dat jij binnenkort als filmmaker aan de slag gaat voor klanten waar je tot voor kort alleen van kon dromen!

Doe mee met opdrachten

Wil je een video editing bureau inhuren?

Video's zijn niet meer weg te denken in de huidige (online) marketingmix. Maar waar vind je een goede video editor en hoe weet je dat je ook daadwerkelijk te gekke designs krijgt opgeleverd? Schrijf een opdracht op Brandfighters uit en ontvang meerdere video concepten van verschillende film bureaus. Dat kunnen gerenommeerde bureaus zijn, ZZP'ers en studenten. Allemaal willen ze voor jouw merk de beste video's maken. Zeg ons wat je nodig hebt en wij zorgen voor de match.

Zet een opdracht uit

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing