De aanvraag is succesvol verstuurd

Freelance video editor

Freelance video editors vind je hier!

Je wil een video editor bureau vinden. Maar hoe vind je nou precies een video editor die bij jouw merk past? Via Brandfighters natuurlijk! Wij verbinden de beste video editors met jouw merk door opdrachten uit te schrijven. Je ontvangt werk van verschillende video makers door heel Nederland en vindt zodoende makkelijk en snel een video editor die jouw merk begrijpt!

Je wil een video editor vinden.

Schrijf een opdracht uit en vind dé freelance video editor die past bij jouw merk. Jouw opdracht belandt linea recta in de mailbox van de video editors. Dat kunnen kleine en middelgrote bureaus zijn, maar ook zelfstandige filmmakers en zelfs studenten. Zij reageren op jouw opdracht met hun beste werk. Jij betaalt voor het werk dat je aanspreekt en krijgt zodoende de video waarnaar je zocht!

Zet een opdracht uit

Oneindig veel opdrachten voor video editors.

Ben jij een freelance video editor en wil je graag meepitchen op te gekke opdrachten voor bekende merken? Schrijf je dan vandaag nog in op Brandfighters. Met 7000 creatieven en wekelijkse opdrachten van bekende merken zijn wij hét platform voor creatief Nederland. Als geregistreerd video editor kan je reageren op te gekke opdrachten. En wie weet werk jij binnenkort voor merken waar je tot voor kort slechts van kon dromen!

Doe mee met opdrachten

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing