De aanvraag is succesvol verstuurd

Video editor inhuren

Vind hier de beste video editors!

Je wil een video editor inhuren. Maar hoe vind je nou precies een video editor die bij jouw merk past? Via Brandfighters natuurlijk! Brandfighters werkt met meer dan 7000 creatieven, waaronder een flink aantal video editors. Heb je een video editor nodig, of ben je zelf een video editor? Dan zit je hier goed! Brandfighters is hét platform voor creatieven. Wij verbinden opdrachtgevers en creatieven met elkaar en zorgen dat er te gekke opdrachten worden gerealiseerd.

Je wil een video editor inhuren.

Schrijf een opdracht uit en vind dé freelance video editor die past bij jouw merk. Jouw opdracht belandt linea recta in de mailbox van de video editors. Dat kunnen kleine en middelgrote bureaus zijn, maar ook zelfstandige filmmakers en zelfs studenten. Zij reageren op jouw opdracht met hun beste werk. Jij betaalt voor het werk dat je aanspreekt en krijgt zodoende de video waarnaar je zocht!

Zet een opdracht uit

Oneindig veel opdrachten voor video editors.

Ben jij een freelance video editor en wil je graag meepitchen op te gekke opdrachten voor bekende merken? Schrijf je dan vandaag nog in op Brandfighters. Met 7000 creatieven en wekelijkse opdrachten van bekende merken zijn wij hét platform voor creatief Nederland. Als geregistreerd video editor kan je reageren op te gekke opdrachten. En wie weet werk jij binnenkort voor merken waar je tot voor kort slechts van kon dromen!

Doe mee met opdrachten

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing