De aanvraag is succesvol verstuurd

Video editor nodig

Heb je een goede video editor nodig?

Brandfighters werkt met meer dan 7000 creatieven, waaronder een flink aantal video editors. Heb je een video editor nodig, of ben je zelf een video editor? Dan zit je hier goed! Brandfighters is hét platform voor creatieven. Wij verbinden opdrachtgevers en creatieven met elkaar en zorgen dat er te gekke opdrachten worden gerealiseerd.

Jij hebt een video editor nodig.

Schrijf een opdracht uit en vind dé freelance video editor die past bij jouw merk. Jouw opdracht belandt linea recta in de mailbox van de video editors. Dat kunnen kleine en middelgrote bureaus zijn, maar ook zelfstandige filmmakers en zelfs studenten. Zij reageren op jouw opdracht met hun beste werk. Jij betaalt voor het werk dat je aanspreekt en krijgt zodoende de video die je nodig hebt!

Zet een opdracht uit

Oneindig veel opdrachten voor video editors.

Hoe vind je als video editor toffe klussen? Simpel! Schrijf je in op Brandfighters en doe mee aan video wedstrijden voor bekende merken. Grote en minder grote merken plaatsen opdrachten bij Brandfighters. Grote kans dat jij binnenkort als filmmaker aan de slag gaat voor klanten waar je tot voor kort alleen van kon dromen!

Doe mee met opdrachten

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing