De aanvraag is succesvol verstuurd

Video

Een grote conversie, snellere verwerking en views: video's in je marketingstrategie zijn onmisbaar. 

Elke minuut wordt er voor honderd uur aan videomateriaal geüpload. Kortom: video content is booming. Je kunt niet meer zonder. Maar hoe val je op? 

Brandfighters is specialist wanneer het aankomt op het ontwikkelen van videostrategieën, concepten en formats. Denk bijvoorbeeld aan interactieve video’s, 360 graden video’s, instructievideo’s en social video’s. You name it, we make it. We staan bekend om ons snelle schakelen, creativiteit en goede value for money.

Video strategie

Video genereert doorgaans drie keer zoveel bezoekersverkeer dan andere verwijzingen. Bezoekers brengen ook nog eens meer tijd door op sites met video. Kortom: een doordachte videostrategie is een must. Wij ontwikkelen en produceren niet alleen de video’s, maar doen samen met jou een stapje terug, om zo grote stappen vooruit te maken.

We ontwikkelden voor DELA een 9-delige videoreeks over erven & nalatenschap. Een hele mooie serie met fijne resultaten!

Emma, Campaign Producer
Een strategie brengt je verder

Social video

Social video is hot. In de eerste seconde kun je de aandacht grijpen. Social media kanalen Snapchat, Instagram en Facebook zijn ongekend populair. Met creatieve social video’s kun je echt opvallen en de aandacht trekken.

Met meer dan 500.000 bereikte personen en 230.000 weergaves was de Sinterklaasvideo één van de grootste social media successen voor Dirk in 2016!

Stefan, Online Marketeer Dirk
Verras je social fans

Product en service video's

Een goed doordachte productvideo informeert en inspireert kijkers. Met een duidelijke, aansprakelijke video kan met gemak je conversie zomaar verdubbelen. Wij denken met je mee over de creatieve vertaalslag hoe je met video’s jouw doelgroep bereikt. Zo maakten we eerder productvideo’s voor o.a. KPN, Reaal en internationaal veilinghuis Catawiki.

Brandfighters denkt met ons mee van concept-format tot productie. Dit stelt ons in staat om heel flexibel én heel consistent te blijven.

Hans, interim Oxxio
Lees meer
Kennismaken snippet
Intake
Waar kunnen we je mee helpen? Waar ben je naar op zoek? Tijdens een telefonische intake gaan we met elkaar in gesprek over waar je precies naar op zoek bent. En wat voor creative video power je nodig hebt. Na de intake stuur je ons alle relevante toe en gaan wij aan de slag met een debriefing.
Creatie content snippet
Concepting
We zetten de briefing uit op ons platform. Onze community buigt zich over jouw merk en gaat aan de slag met concepten. Wij sturen onze creatieven aan en beantwoorden alle vragen. Op alle concepten die binnenkomen kijkt onze creative producer mee, om het concept zo helemaal af te tikken. Binnen twee weken leggen wij standaard 3 doordachte videoconcepten neer waar je gegarandeerd blij van wordt.
Presentatie snippet
Presentatie
We nodigen je uit op ons kantoor hartje Amsterdam. We presenteren altijd minimaal 3 concepten waar jij uit kunt kiezen. Doordat er meerdere creatieven naar jouw merk hebben gekeken zijn de invalshoeken altijd verassend en verfrissend. Zo garanderen wij creative power. Het enige wat jij hoeft te doen is een concept uit te kiezen waar je verder mee aan de slag wil.
Uitrol snippet
Uitrol
Al voor veel mooie merken werken we aan merkbewustzijn, loyaliteit en klantenbinding. Voor de uitrol van videoproducties kun je bij ons terecht. Binnen ons netwerk hebben we verschillende creatieve partijen waar we mee werken, passend bij jouw budget.
Evaluatie snippet
Evaluatie
Na ieder project blikken we samen met het merk terug naar de resultaten. Wat hebben de video’s opgeleverd? Zijn ze voldoende opgevallen en hebben ze voldoende bereik gehad? Alles om het volgende keer nog net ietsjes beter te doen.

Zij gingen je voor

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing