De aanvraag is succesvol verstuurd

Video strategie

Video content is overal om ons heen beschikbaar. Maar spreekt het de kijker aan? Dit is mede afhankelijke van de strategische inzet. 

Brandfighters kiest er altijd voor om relevante content te maken. Daarom richten wij ons samen met ons platform voor de volle 100% op het bedenken, maken en inzetten van videocontent.

Video strategie

Samen met Brandfighters ontwikkelden we een 9-voudige video reeks. We nemen de kijker mee in het proces van nalatenschap. Een interessante reis.

Jiska, DELA, Contentspecialist

Aan de slag

Wat zijn voor jou belangrijke doelstellingen? Is dit het creëren van leads, je klanttevredenheid verhogen of je naamsbekendheid vergroten? Allemaal verschillende doelstellingen die om een andere aanpak vragen. Tijdens het ontwikkelen van de videostrategie denken wij tegelijkertijd mee over de distributie. 

Nadat we de basis voor je videostrategie hebben neergelegd gaan we graag brainstormen over een passend concept. Dit doen we samen met onze creatieve community en onze videospecialisten. 

Meer weten? Vraag een gratis intake gesprek aan. We brengen je een vrijblijvend advies uit. 

Wij maken ook

Wat past het beste bij jou?

Over ons visual
Word fighter

Video workshop met interne experts

We analyseren alle contentplannen die jouw merk heeft en maken daar een slag op. Vervolgens bedenken we hoe jouw merk met video kan scoren en welke kansen er voor je merk liggen.

  • Start met een intakegesprek
  • We maken een videostrategie voor je merk
Maak een afspraak!

Video brainstorm met 900+ creatieven

Wij dagen de creatieven op het platform uit om na te denken over een aantal creatieve video formats die we ter versteviging van je strategie kunnen inzetten. 

  • Start met een platform challenge
  • Wij maken de video formats voor je merk
Drop je briefing!